Actualitat

Blanco: “Barcelona necessita una regulació de les bicicletes i motos elèctriques compartides”

by csbarcelona — 9 agost 2018 @ 12:03
Comparte

El regidor de Cs creu necessari aplicar "una taxa justa a aquests vehicles per l'ocupació de l'espai públic per garantir la convivència amb els vianants i la resta de vehicles"

Barcelona, ​​9 d’agost de 2018. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Koldo Blanco, ha afirmat que “Barcelona necessita una regulació de les bicicletes i motos elèctriques compartides” pel que fa al amarratge i l’aparcament de les mateixes a la via pública. El regidor de la formació taronja ha qualificat de “necessari” aplicar una “taxa justa” a aquest tipus de vehicles per l’ocupació de l’espai públic per a “garantir la convivència amb els vianants i la resta de vehicles”.

Per a Blanco, les bicicletes i motos elèctriques compartides han suposat “una millora en la mobilitat sostenible de la ciutat” a l’oferir un “ús més eficient i menys contaminant”. No obstant, ha destacat que per evitar una proliferació indiscriminada d’aquests vehicles, l’Ajuntament de Barcelona ha de “consensuar una legislació adequada en col·laboració amb les empreses privades que ofereixen aquest tipus de serveis”. El regidor de Cs també ha advocat per crear una limitació de les unitats de bicicletes i motos elèctriques compartides que s’introdueixin a la ciutat de manera progressiva per “evitar la competència deslleial i garantir la convivència a la via pública”.

Volver a ACTUALIDAD