Actualitat

Koldo Blanco: “El govern de Colau redueix dràsticament els ajuts a la rehabilitació d’habitatges”

by csbarcelona — 17 maig 2018 @ 12:50
Comparte

El regidor de Cs denuncia que "una vegada més, el govern municipal amaga els efectes de les seves decisions quan li interessa. Aquest 2018 els veïns hauran de pagar més per les obres"

Barcelona, ​​dijous 17 de maig del 2018.

El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Koldo Blanco, ha denunciat que “el govern de Colau redueix dràsticament els ajuts a la rehabilitació d’habitatges”. El regidor de la formació taronja ha explicat que l’any 2017 es van destinar 46,6 milions d’euros del pressupost a la rehabilitació d’habitatges mentre que el 2018 la partida ha disminuït fins als 42,5 milions d’euros. Això suposa una reducció del 9% respecte a l’any anterior.

“Des Cs considerem que és inoportú reduir aquestes ajudes en moments en què les famílies té més dificultats per mantenir els seus habitatges”, ha manifestat el regidor de Cs. I ha afegit que “aquesta mesura va en contra del Pla d’Habitatge que preveia l’increment de la inversió municipal en polítiques d’habitatge”.

El regidor ha explicat que, “una vegada més, el govern amaga els efectes de les seves decisions quan li interessa. Ha amagat que en la campanya de 2018 els veïns hauran de pagar més per les obres de rehabilitació de les seves finques”. “Quan van presentar aquestes ajudes, el govern no va explicar que es reduirien dràsticament les destinades a la rehabilitació”, ha lamentat el regidor de la formació taronja.

Finalment, Blanco ha destacat, per exemple, que es reduiran en un 40% la partida destinada a la rehabilitació d’obres no estructurals com façanes, patis, cobertes i mitgeres, així com la reducció d’un 30% en accessibilitat (instal·lació d’ascensors interiors ) i en patologies estructurals.

Volver a ACTUALIDAD