Actualitat

Mejías: “La inestabilitat política ha provocat una fugida d’empreses real que està tenint efectes nocius greus”

by csbarcelona — 15 maig 2018 @ 20:00
Comparte

La líder del grup municipal assegura que el govern de Colau "no té cap estratègia que afavoreixi l'atracció de congressos d'empreses"

Barcelona, ​​dimarts 15 de maig de 2018. La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Carina Mejías, ha expressat en la Comissió d’Economia i Hisenda que “la inestabilitat política ha provocat una fugida d’empreses real que està tenint efectes nocius greus”. Tal com s’ha dit, el registre mercantil de la ciutat ha publicat avui que sis empreses més s’han donat de baixa en el cens de societats domiciliades a Barcelona. “Cal desenvolupar un pla de mesures que eviti la fugida de més empreses i incentivi l’arribada de noves”, ha afegit. I és que per Mejías, hi ha advocats, procuradors i altres professionals que “per raons de domiciliació social ja no podran seguir treballant per a les empreses que s’han anat”.

La líder de la formació taronja també ha assegurat en la mateixa comissió que “el govern de Colau no té cap estratègia que afavoreixi l’atracció de congressos d’empreses”. Mejías ha explicat que amb els grans congressos no hi ha hagut problemes “pel cost que comporta la cancel·lació dels mateixos” però “sí que ha caigut la contractació hotelera” per a la realització de convencions d’empreses, “al voltant d’un 20% segons el sector hoteler”. A més, la regidora de Cs ha defensat que la realització de congressos generen un “turisme de qualitat que desestacionalitza el sector i genera una enorme activitat econòmica”, pel que ha instat el govern municipal a que prenguin mesures per “no haver de lamentar cancel·lacions futures”.

Volver a ACTUALIDAD