Actualitat

Barceló: “Els veïns del Raval pateixen l’abandonament del govern de Colau davant l’ocupació il·legal i l’augment de narcopisos”

by csbarcelona — 13 febrer 2018 @ 13:02
Comparte

La regidora de Cs sol·licita la realització d'una sessió monogràfica al Raval en què participin responsables de districte, seguretat i habitatge per acabar amb la proliferació

Barcelona, ​​dimarts 13 de febrer de 2018. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Barcelona ha sol·licitat a la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports la realització d’una sessió monogràfica sobre l’augment dels narcopisos i de l’ocupació il·legal al Raval a què participin responsables de districte, seguretat i habitatge. La regidora de Cs, Marilén Barceló, s’ha referit als veïns del barri presents a la comissió com “veïns que sobreviuen a casa seva” i que “ens han mostrat en primera persona les conseqüències de l’abandonament que pateixen per la falta de gestió del govern municipal al districte”.

Barceló ha insistit un cop més en la necessitat que el govern de Colau “actuï” per dos motius: perquè les famílies que viuen en edificis amb narcopisos i pisos ocupats tenen “por, inseguretat i incertesa” i perquè a les persones amb addiccions “no els ajuda en absolut l’augment de narcopisos”. “Demanem i demanem però el govern municipal no està gestionant els problemes com toquen”, ha afirmat. Per això, Barceló ha convidat al govern de Colau “després de més de 1000 dies al govern en què els problemes al Raval no han fet més que aguditzar-” a visitar el barri del Raval i ha exigit “responsabilitat i fets” per treballar de manera conjunta contra els problemes que afecten els veïns del Raval.

La proposta del grup municipal de Cs ha comptat amb el vot favorable de tots els grups, a excepció del PdeCat, i han resolt que les dates de les properes reunions les han d’acordar entre els diferents grups municipals.

Volver a ACTUALIDAD