Actualitat

Barceló: “Colau està estigmatitzant el barri del Raval permetent que s’ocupin fins i tot pisos de titularitat municipal”

by csbarcelona — 9 febrer 2018 @ 11:42
Comparte

La regidora de Cs demana que les instal·lacions del centre de reducció de danys del carrer Robadors salvaguardin la identitat de les persones i que s'ampliï l'horari de les sales de venopunció

Barcelona, ​​divendres 9 de febrer de 2018. La regidora del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Marilén Barceló, ha criticat que el govern de Colau “està estigmatitzant el barri del Raval permetent que s’ocupin fins i tot pisos de titularitat municipal”. L’edil de la formació taronja ha destacat que “la falta d’actuació” del govern municipal només ha aconseguit que la situació al barri empitjori. “Al Raval han proliferat les persones que consumeixen drogues i els narcopisos que generen inseguretat, por i preocupació entre els veïns que viuen amb les seves famílies”, ha matisat.

Per tot això, la regidora de Cs ha sol·licitat que les instal·lacions del centre de reducció de danys del carrer Robadors salvaguardin la identitat de les persones i que s’ampliï l’horari de les sales de venopunció. “És un servei que hauria d’estar disponible més hores al dia, no entenem per què no s’han ampliat els horaris”, ha comentat. A més, ha lamentat la lentitud amb què reacciona el govern de Colau davant de la “situació extrema” que s’està vivint al Raval ja que, després de la sol·licitud realitzada pel grup municipal de Ciutadans en el passat Ple del mes de gener, la reunió del grup de treball de drogues haurà d’esperar al pròxim 26 de febrer.

Volver a ACTUALIDAD