Actualitat

Blanco: “L’hotel Palau no es construirà per més que el govern municipal pronuncïi un discurs populista contra el turisme”

by csbarcelona — 26 setembre 2017 @ 17:48
Comparte

El grup municipal de Cs a Barcelona s’absté en la votació sobre la modificació de la calificació de l’hotel Palau de ‘residencial’ a ‘equipament’

Barcelona, ​​dimarts 26 de setembre de 2017. El grup municipal de Cs s’ha abstingut en la votació que s’ha produït a la Comissió d’Urbanisme i Ecologia sobre la modificació de la qualificació de l’edifici que s’anava a destinar a l’Hotel Palau de ‘residencial ‘a’ equipament’. I és que segons el regidor de Cs, Koldo Blanco, “per més que el govern municipal s’entesti a pronunciar un discurs populista i agressiu” contra el turisme, “l’hotel no es construirà”, ha destacat.

En la seva intervenció al llarg de la Comissió, Blanco ha preguntat al govern municipal “quin tipus d’equipament es construirà i quan”, si serà de “titularitat pública o privada” i ha instat al govern a que presenti un projecte el més aviat possible “per evitar que l’edifici segueixi buit més temps”. Finalment, el regidor de Cs li ha preguntat a Janet Sanz “quants diners ens costarà” la indemnització per als propietaris que van adquirir l’immoble amb la finalitat de construir un hotel.

També ha volgut recordar que “no es tracta d’una bona notícia” que s’hagi trigat set anys a complir el mandat. Segons el regidor de la formació taronja, “ha quedat demostrada la incapacitat municipal” que hi ha hagut al consistori barceloní en les últimes legislatures.

Volver a ACTUALIDAD