Actualitat

Carina Mejías a Colau: “El respecte a la llei no és un tràmit, és una obligació”

by csbarcelona — 24 juliol 2015 @ 10:44
Comparte

Mejías adverteix Colau que el consistori “és la casa de tots els barcelonins” pel que “si vol canviar la simbologia ho faci a la seu de BComú”

Barcelona, divendres 24 de juliol del 2015. La presidenta del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha advertit a l’alcaldessa Ada Colau que “el respecte a la llei no és un tràmit, sinó una obligació” i l’ha instat a “complir la legalitat vigent”, després que l’executiu municipal hagi retirat del saló de plens del consistori barceloní el bust del Rei Joan Carlos I. En aquest sentit, Mejías ha advertit al govern de Colau, durant el ple extraordinari del consistori que “si la llei no els agrada, utilitzin els procediments necessaris per canviar-la, però no se la saltint”.

“Vostès estan incomplint la llei” ha alertat la líder municipal de C’s, que ha explicat que “segons estableix la normativa vigent totes les reunions que es celebrin en els ens locals i tots els plens han d’estar presidits per una esfinx del Cap de l’Estat”. I ha advertit Colau que “el consistori és la casa de tots els barcelonins” pel que “si vol canviar la simbologia perquè no li agrada, ho faci a la seu de BComú”. A més, en relació a les paraules d’un dels regidors de la CUP que ha comparat al Cap de l’Estat amb el Cap dels torturadors, Mejías ha sol·licitat que “les paraules constin en acta per si anessin constitutives d’il·lícit penal”.

Volver a ACTUALIDAD