Actualitat

Carina Mejías: “El govern municipal pren decisions sense dialogar, consultar, ni valorar el seu impacte econòmic i social”

by csbarcelona — 10 juliol 2015 @ 10:30
Comparte

Mejías afirma que "C's es suma a la petició d'un ple per debatre sobre la retirada de la candidatura dels JJOO d'hivern"

Barcelona, ​​10 de juliol de 2015. La portaveu de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Barcelona, ​​Carina Mejías, ha criticat el govern municipal per “prendre decisions injustificades de forma unilateral, sense dialogar, consultar, ni valorar el seu impacte a nivell econòmic i social”.

En una compareixença davant els mitjans de comunicació, Mejías ha anunciat que la seva formació se suma “a la petició realitzada per diversos partits de l’oposició de demanar la convocatòria d’un ple per debatre sobre la retirada de la candidatura de Barcelona per als Jocs d’hivern del 2022 “. La portaveu de Ciutadans a l’ajuntament de Barcelona ha explicat que la formació aposta “pel diàleg i perquè es pugui discutir i debatre sobre l’impacte econòmic que aquesta decisió té, no només per a Barcelona sinó també per als municipis de muntanya”.

Mejías ha destacat que “alguns municipis ja havien concretat inversions en infraestructures i veien la celebració d’aquests jocs com una oportunitat de progrés que l’alcaldessa de Barcelona ha acabat amb ella de manera unilateral”. La portaveu de Ciutadans a l’ajuntament de Barcelona ha manifestat que “la retirada de la candidatura suposa una pèrdua d’oportunitats, d’Inversions i de generació d’activitat econòmica”.

Finalment Carina Mejías ha reclamat “presència dels grups de l’oposició en els consells d’administració de les empreses municipals” per poder “exercir les tasques de control”. La portaveu de Ciutadans ha recordat que “la transparència és un dels eixos del programa de Ciutadans” i que “el control de l’oposició és imprescindible per evitar sospites i dubtes en les concessions de contractes i adjudicacions” en referència a Barcelona Regional i BSM . Mejías ha afegit que des de Ciutadans “, s’exigirà la màxima transparència i si cal la celebració d’una comissió d’investigació”.

Volver a ACTUALIDAD