Actualitat

Carina Mejías: “Ciutandans actuarà com un partit responsable i exigent des de la centralitat política”

by csbarcelona — 13 juny 2015 @ 10:06
Comparte

Mejías adverteix que s’oposarà a totes les decisions que “perjudiquin la imatge de la ciutat, l’economia productiva i la creació d’ocupació”

Barcelona, dissabte 13 de juny del 2015. La cap del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha assegurat en el discurs de constitució de la corporació que la formació actuarà “com un partit responsable i exigent des de la centralitat política”. Mejías ha afegit que durant el mandat que ara comença Ciutadans “serà una alternativa política que defensarà la centralitat, la moderació, la seguretat jurídica i el respecte institucional” i que s’oposarà “a qualsevol projecte separatista”.

La líder de Ciutadans a Barcelona ha advertit que des del grup municipal farà “una sòlida oposició davant d’aquelles decisions que perjudiquin la imatge de la ciutat, l’economia productiva i la creació d’ocupació” i ha manifestat el seu compromís amb “el progrés econòmic i social”.

Durant la seva intervenció Carina Mejías ha senyalat que “no permetrem que ens ignorin o menystinguin negant-nos el diàleg”. Mejías també ha assegurat que “serem exigents en el compliment de les lleis” i ha recordat a la nova alcaldessa que “les lleis no es poden desobeir, ni fomentar la desobediència”. La cap del grup municipal de C’s ha afegit que “contra l’abús hi ha la justícia i la possibilitat de promoure canvis legislatius”.

“Barcelona avança quan suma esforços, quan hi ha convivència, cohesió social i respecte a la diversitat “, ha dit Mejías La cap del grup municipal de C’s ha assegurant que els regidors de la formació treballaran amb “vocació de servei a la ciutat”, i ha conclòs demanant “una ciutat on imperin els valors positius, la sostenibilitat l’honradesa, la democràcia i la solidaritat”.

Volver a ACTUALIDAD