Actualidad

Francisco Sierra (Cs): “BCN ha d’exigir l’obertura immediata dels locals d’Hostaleria»

by csbarcelona — 16 noviembre 2020 @ 16:16
Comparte

Barcelona, dilluns 16 de novembre de 2020.-  “Barcelona ha d’exigir l’obertura immediata dels locals d’Hostaleria”.Així de contundent s’ha expressat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Francisco Sierra, qui ha recordat que “Madrid ha demostrat que per baixar contagis no fa falta enfonsar l’economia”, en referència al tancament de locals decretat per la Generalitat de Catalunya.

Sierra ha posat l’accent en la situació desesperada que estan patint milers d’autònoms de la ciutat i per això ha anunciat que Cs sol·licitarà al govern municipal que exigeixi a la Generalitat de Catalunya  la revocació de les mesures de tancament total de les activitats i sectors afectats per la mesura abans del 23 de novembre. “És un moment excepcional que requereix solucions excepcionals”, ha indicat el regidor, per això ha qualificat de “insuficients” les mesures que s’han aprovat per a ajudar als autònoms.

Francisco Sierra, així mateix, ha anunciat la presentació d’una iniciativa perquè l’ajuntament de Barcelona aboni els 500 euros de costes jurídiques que l’Advocacia General de l’Estat els reclama als familiars de les víctimes de l’atemptat d’Hipercor. Serra, que ha estat acompanyat per, José Vargas, president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), ha considerat que la reclamació “és una humiliació a les víctimes”. De la mateixa forma, el representant de les víctimes ha denunciat “l’ofensa que suposa per a les víctimes la reclamació del Ministeri de Justícia”.

Finalment, i qüestionat sobre el suport de Cs als pressupostos municipals per a 2021, Francisco Sierra ha declarat que la formació liberal “no té decidit encara el vot” però ha anticipat que “Cs treballarà per a aconseguir un pressupost útil per als barcelonins”.

 

Volver a ACTUALIDAD