Actualidad

Ciutadans BCN (Cs) lamenta i titlla de vergonyós el rebuig a la realització d’un ple extraordinari per a abordar el retorn a les aules

by csbarcelona — 2 septiembre 2020 @ 13:14
Comparte

• La presidenta de Cs a l'ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, considera que “els grups polítics que l'han rebutjat han anteposat els seus interessos partidistes als de la ciutadania”

Barcelona, dimecres 2 de setembre.- La presidenta del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Barcelona, Luz Guilarte, ha lamentat la negativa d’algunes formacions polítiques a la realització d’un ple extraordinari per a abordar el retorn segur a les aules.

La líder de la formació liberal a l’ajuntament de Barcelona ha explicat que davant el caos i la deixadesa de funcions de les administracions estatal, autonòmica i local que ha abandonat a les famílies i als docents en la incertesa “era, i és, necessari plantejar mesures i accions que garanteixin una tornada segura a les aules” però ha criticat “el tacticisme i l’interès partidista d’algunes formacions” per a evitar que es parli d’un tema important com és la volta al col·legi.

Per a Guilarte, “alguns grups continuen anteposant els seus interessos partidistes als de la ciutadania, tal com ja van fer amb el ple extraordinari que també va sol·licitar Cs al juliol sobre l’Estat de la ciutat i al qual govern i independentistes es van negar” i ha insistit que la decisió de no voler un debat monogràfic sobre la qüestió plantejada per Ciutadans suposa “tornar a ignorar les prioritats dels barcelonins”.

Finalment, la líder de la formació liberal ha anunciat que, malgrat la negativa a realitzar un ple extraordinari sobre la volta al col·legi, “Cs plantejarà en els pròxims dies mesures concretes per a garantir el retorn segur a les aules de Barcelona”.

Volver a ACTUALIDAD