Actualidad

Ciutadans (Cs) no assistirà als actes institucionals municipals de l’Onze de Setembre

by csbarcelona — 10 septiembre 2019 @ 11:11
Comparte

El portaveu de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, afirma que la seva formació no participarà en uns actes que “exclouen més de la meitat dels catalans”

Barcelona, a 10 de setembre del 2019.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, Paco Sierra, ha anunciat avui que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada”. Sierra,  ha explicat que això serà així perquè “els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta festa organitzant actes que exclouen més de la meitat de la societat”.

El portaveu de Cs ha apostat  per la celebració d’una  “Diada  que sigui representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”.  En aquest sentit el portaveu de la formació taronja ha recordat que “des de Ciutadans sempre s’ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi” i ha lamentat la presència de regidors Partit Popular i de Barcelona pel Canvi en la comitiva oficial de l’Ajuntament de Barcelona a l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanovas.

Volver a ACTUALIDAD