Actualidad

Alonso: “Colau ha permès que la situació a Ciutat Vella sigui insostenible perquè mai ha governat el districte”

by csbarcelona — 3 agosto 2018 @ 11:19
Comparte

El regidor de Cs assegura que el balanç de l'acció del govern municipal al districte es resumeix en "la retirada de l'estàtua d'Antonio López i el canvi de nom del carrer Almirall Cervera"

Barcelona, ​​divendres 3 d’agost de 2018. El regidor del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Barcelona, ​​Santiago Alonso, ha denunciat que “Colau ha permès que la situació a Ciutat Vella sigui insostenible perquè mai ha governat el districte”. L’edil de Cs ha assegurat que el balanç de l’acció del govern municipal en el districte es resumeix en “la retirada de l’estàtua d’Antonio López i el canvi de nom del carrer Almirall Cervera”.

Per Alonso, el resultat de la “inacció” de l’alcaldessa a Ciutat Vella és que “al districte hagi màfies sexuals i de la droga, manters, llauners, i bicitaxis pirates”. Pel que fa al barri de la Barceloneta, l’edil de Cs ha afirmat que “la constant queixa veïnal evidència que el ‘Pla de Veïnatge’ impulsat per Gala Pin no funciona”. Per això, el grup municipal de Cs a Barcelona ha sol·licitat, un cop més, que es “reforci la plantilla de la Guàrdia Urbana”. “Una inversió de dos milions d’euros i la presència de quatre agents cívics resulta irrisori”, ha destacat.

El regidor de la formació taronja també ha defensat que, mentre el model de turisme de Barcelona en comú es basa en “turisme massificat, incivisme i activitats il·legals”, la ciutat necessita “un nou govern que potenciï el turisme de qualitat, les activitats culturals i la convivència entre veïns i turistes”.

Volver a ACTUALIDAD